Ozon luftrenser - lej den hos os​

​Mange lugttyper kan være svære at komme af med, selv efter grundig rengøring. Det er specielt lugte som røg, skimmel, mug samt lugt efter vand- og brandskader.

Fjern dårlig lugt

Med en Ozoneair luftrenser kan du bekæmpe disse lugtgener og gøre rummet lugtneutralt og sterilt.

Ozoneair luftrenser kan med fordel anvendes i lejligheder, huse, kældre, garager, sommerhuse, kolonihaver, biler, både, campingvogne. Faktisk i alle rum hvor du vil slippe af med en dårlig lugt.

De lugtgener som maskinen fjerner kan ikke komme tilbage igen. Ozonens oxidering bevirker, at de organismer, der er årsag til lugtproblemet, nedbrydes og fjernes.

Sådan fungerer Ozoneair luftrenser

Ozoneair er en unik ozongenerator, der omdanner ilten i luften til ozon, såkaldt aktiv ilt, som er effektiv mod fjernelse af lugt.

Dårlig lugt, skimmelsporer, bakterier, allergener og andre skadelige mikroorganismer i det behandlede område neutraliseres. Ozonbehandlingen er hurtig og effektiv. Efter endt behandling bliver ozonen omdannet til ilt igen, man skal derfor vente 2 timer på at genoptage brugen af rummet igen efter behandling.​

Ozon – en naturlig superkraft

Du har sandsynligvis følt, hvor frisk og klar luften er efter tordenvejr. Den føles så frisk fordi, ozonniveauerne i luften er ekstra høje. Ozon dannes ved stærke elektriske udladninger fra torden, hvor iltmolekyler spalter og binder sig samme igen. Du kan også føle en lignende frisk og ren duft i en nåletræsskov, hvor ozon dannes ved fotokemiske reaktioner.

LEJE AF OZONEAIR

Lejeprisen for en Ozoneair er kr. 320,00 pr. døgn.

Opstilling, indstilling til det aktuelle rum og instruktion – kr. 750,00.

Ved leje i 5 døgn eller mere er opstilling gratis.

Alle priser er ekskl. moms. 

VIGTIGT

Når Ozonair er i gang må der ikke være mennesker, dyr eller planter i rummet. Ozon er skadeligt for helbredet og er genstand for irritation i lunger, øjne og slimhinder.

"Udtalelser fra vores kunder"

"Vi har brugt NJV Ejendomsrenovering i mange år"

De har udført maleropgaver, skiftet vinduer, renoveret badeværelser m.m. Der har aldrig været nogen problemer, ej heller med prisen, som er utrolig konkurrencedygtig. Som andelsforening kan vi varmt anbefale at bruge NJV Ejendomsrenovering.

Lars Bøwig, A/B Dronning Dagmars Alle

"forskelligartede opgaver for BBU København"

De er altid utrolig fleksible omkring vores løbende ændringer. Alle aftaler omkring tid og priser er blevet overholdt. Vi er fuldt ud tilfredse med deres arbejde, og bruger dem helt sikkert fremover, når vi har renoveringsopgaver m.m.

Teknisk service medarbejder Flemming Dam

"NJV Ejendomsrenovering udfører altid et godt stykke arbejde"

​I gennem de seneste par år har NJV Ejendomsrenovering udført reparationer på vores ejerforeningsaltaner og facade og de leverer altid top kvalitet. De er søde at have gående. Gode til at kommunikere og er altid venlige overfor beboerne. Vi føler os trygge i deres kyndige hænder og vi kommer til at have dem tilknyttet i lang tid.

Patrick Zaubitz, Bestyrelsesformand E/F Ordrupvej 132 A-F

Har du spørgsmål til vores ydelser?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide formularer?

Er du træt af formularer, så kan du klikke på nedenstående knap for at ringe til os direkte.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

NJV Ejendomsrenovering ApS

Michael Berings Vang 10, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 44296101

Kontakt os

Telefon: 53 38 80 00

E-mail: info@njv.dk

Telefontider

Mandag - Torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08:00 – 14:00

Lørdag og søndag: lukket