Forny din bolig med en professionel maler

Fra babyværelset til totalentreprisen

Har du et nyt babyværelse, der skal males? Eller står du med 50 lejligheder, der skal males som del af din helt store hovedentreprise?

Uanset byggeprojektets omfang har vi en professionel og dedikeret maler, der er klar til at hjælpe, hvad end det drejer sig om babyværelset for privatpersonen eller totalentreprisen for boligforeningen.

Vores passionerede malermestre står nemlig altid klar, uanset opgaves størrelse. De sikre, at du får udført malerarbejde af bedste kvalitet.

Malerydelser af bedste kvalitet

En smuk overflade og en høj slidstyrke kommer ikke af sig selv.

Et godt malerjob er nemlig som ethvert andet håndværk, hvor ekspertise og erfaring har en mærkbar effekt på resultatet. Væggen skal forbehandles, huller og revner skal spartles, og alle træoverflader skal slibes og vaskes.

Maling handler nemlig om mere end penselstrøgene, og med vores professionelle bygningsmalere kan du føle dig sikker på, at der aldrig bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest.​

Her i vores malerfirma tager vi os af en bred vifte af opgaver for en maler, der blandt andet inkluderer følgende muligheder:

  • Maling af loft, væg, træværk, mm.
  • Spartling af vægge og lofter.
  • Opsætning af tapet og filt.
  • Udvendige maleropgaver såsom garage, skur, husfacader, sokler, vinduer, samt mere.

Uanset opgaven kan du dog altid føle dig sikker på samme dedikation og høje faglige niveau. Her stræber vi nemlig efter at levere det bedst mulige resultat – hver gang vi maler.

Klar til at høre mere eller hyre en maler?

Ønsker du at høre mere om vores malerarbejde, eller har du brug for lidt hjælp til en oprettelse af byggesag? Trænger du til en gratis konsultation, eller er du klar til et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine behov samt prisklasse?

kontakt os allerede i dag.

Så står vi klar med penslen.

"Udtalelser fra vores kunder"

"Vi har brugt NJV Ejendomsrenovering i mange år"

De har udført maleropgaver, skiftet vinduer, renoveret badeværelser m.m. Der har aldrig været nogen problemer, ej heller med prisen, som er utrolig konkurrencedygtig. Som andelsforening kan vi varmt anbefale at bruge NJV Ejendomsrenovering.

Lars Bøwig, A/B Dronning Dagmars Alle

"forskelligartede opgaver for BBU København"

De er altid utrolig fleksible omkring vores løbende ændringer. Alle aftaler omkring tid og priser er blevet overholdt. Vi er fuldt ud tilfredse med deres arbejde, og bruger dem helt sikkert fremover, når vi har renoveringsopgaver m.m.

Teknisk service medarbejder Flemming Dam

"NJV Ejendomsrenovering udfører altid et godt stykke arbejde"

​I gennem de seneste par år har NJV Ejendomsrenovering udført reparationer på vores ejerforeningsaltaner og facade og de leverer altid top kvalitet. De er søde at have gående. Gode til at kommunikere og er altid venlige overfor beboerne. Vi føler os trygge i deres kyndige hænder og vi kommer til at have dem tilknyttet i lang tid.

Patrick Zaubitz, Bestyrelsesformand E/F Ordrupvej 132 A-F

Har du spørgsmål til vores ydelser?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide formularer?

Er du træt af formularer, så kan du klikke på nedenstående knap for at ringe til os direkte.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

NJV Ejendomsrenovering ApS

Michael Berings Vang 10, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 44296101

Kontakt os

Telefon: 53 38 80 00

E-mail: info@njv.dk

Telefontider

Mandag - Torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08:00 – 14:00

Lørdag og søndag: lukket